Politica de Retur

Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative:
Inainte de expirarea perioadei de retragere, Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile calendaristice de la data in care intra in posesia fizica a produsului. Coletele primite incepand cu a 15 a zi de la trimiterea acestora, se vor refuza. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.
Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original, nedeteriorat, produsul neutilizat, cu toate accesoriile intacte, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire si/sau interventii neautorizate etc.
Vanzatorul va rambursa contravaloarea produsului in maximum 15 zile de la data informarii SC FAIR ACCONNECT SRL de catre consumator asupra deciziei sale de retragere din contract.

Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare.

In cazul in care un produs a fost trimis gresit fata de ce a fost comandat de client, returul produsului va fi suportat de expeditor.

Daca produsul care a fost trimis este defect din fabricare produsul se va returna la fel cum a fost trimis fara sa aibe modificari asupa lui, iar costul returului este suportat de catre expeditor.

Persoana autorizata care a observant defectul de fabricare este obligata sa intocmesca un proces verbal prin care sa mentioneze defectul de fabricare, si sa-l ataseze cu celelalte documente cu care a fost insotit aparatul respectiv.

Persoana autorizata care a observant defectul de fabricatie este obligata sa anunte telefonic la numarul de contac expeditorul.